Tóth Veronika
Projekt menedzser
Tel.: 06 30 271 0229
E-mail: toth.veronika@reklamlcd.hu

 

 

Partnereink:

 


Reklámozóknak

 


Ha az általunk üzemeltetett LCD kijelzőkön reklámoztatja üzletét, termékét, szolgáltatását, bekapcsolódik a virtuális világ körforgásába. Ez a reklámforma az, amely a XXI. századi technikát jeleníti meg mind megjelenésében, mind az általa nyújtott szolgáltatás minőségében.

Cégünk is foglalkozik kereskedelemmel, mi is átéltük az értékesítés során a minket megkereső reklámcégek által kínált reklámok „kínjait”, a szórólapokon, prospektusokban, újsághirdetésekben megjelenő reklámok hibalehetőségeinek széles palettájával (méretük, színük, elírások, papír minősége) találkoztunk, vagyis soha nem azt kaptuk, amit elgondoltunk.
A szórólapok többsége előbb vagy utóbb a kukában végzi, függetlenül attól, hogy elérte-e a célját!
Az LCD reklám digitális megjelenése, az első lépéstől a megjelentetett reklám végleges formájáig figyelemmel kísérhető, a megjelenési hely, a fizetett idő ellenőrizhető, tehát mi azt adjuk, amiért fizet!

Az LCD kijelzők nagy forgalmú helyeken vannak kihelyezve, ideális reklámfelületet mindenkinek, legyen az kis-, közepes-, illetve nagy cégek számára, mert ezen a felületen a legegyszerűbb képi reklámtól a bonyolultabb mozgóképekig minden megjeleníthető.

Keressen meg minket! Cége termékeit, szolgáltatásait olyan reklámfelületen jelenítjük meg, és olyan formában, amely biztosan felkelti az érdeklődést!


Ön sem megy el egy LCD kijelző mellett, amelyen reklámfilm fut                                anélkül, hogy ne nézne oda!

 
All right reserved © reklamlcd.hu Kft