Tóth Veronika
Projekt menedzser
Tel.: 06 30 271 0229
E-mail: toth.veronika@reklamlcd.hu

 

 

 

Partnereink:

 


Cégünkről

 


Cégünk 2005-ben alakult azzal a céllal, hogy bővítsük a számítástechnika iránt érdeklődő vásárlók kiszolgálását, azon belül is egy speciális területet választottunk, mégpedig a legfejlettebb technikai megoldást jelentő notebookok, vagyis noteszgépek forgalmazását helyeztük előtértbe.

Az általunk forgalmazott termékek az adott terület legmodernebb, a vásárlók igényeinek leginkább megfelelő termékek.
A termékek reklámozása céljából azt kutattuk, milyen reklámlehetőségek azok amelyek a vásárlók figyelmét felkeltik, modern technikát képviselnek, híven tükrözik cégünk arculatát és hatékonyak. Választásunk az LCD reklámra esett, mert ez a reklámozási forma az, amely megjelenésében, küllemében és hatásában kielégíti a XXI. század igényeit.

Ezért döntöttünk úgy, hogy a továbbiakban a reklámozás ezen formájának elterjesztését tekintjük fő feladatunknak.

A hagyományos reklámhordozókkal szemben az LCD reklám lehetőséget ad a termékek, szolgáltatások sokoldalú és nagy mennyiségű – egy óra alatt min. 180 reklám - bemutatására, gyorsan aktualizálható, akár naponta frissíthető, mind tartalmában, mind megjelenésében. Az LCD reklám, mind környezetvédelmi, mind gazdaságossági szempontból előnyösebb az eddig ismert és alkalmazott reklámhordozóknál. A papír alapú reklám a múlté!

Cége termékeit, szolgáltatásait olyan reklámfelületen jelenítjük meg amely biztosan felkelti az érdeklődést!

Ön sem megy el egy LCD kijelző mellett, amelyen reklámfilm fut                                      anélkül, hogy ne nézne oda! 
All right reserved © reklamlcd.hu Kft.